fbpx

ESKÜVŐ

Főoldal / EsküvőA különleges esküvő ideális helyszíne

Ünnepeljétek életetek egyik legszebb napját Esztergom romantikus városnegyedében, a Bazilika és a Duna ölelésében! Esztergomban minden megtalálható, ami egy tökéletes kiruccanáshoz szükséges: az ország legnagyobb temploma, középkori királyi vár, történelmi városrész, meghitt kápolnák és a Duna felett ívelő híd. Itt életre kel a történelem! Egyházi és polgári szertartás, lakodalom, szállás – minden egy, és lenyűgöző helyen! 


HELYSZÍNEK

Nálunk mindent megtaláltok, amit a Nagy Napra kerestek:

A Prímás Pince komplex szolgáltatást nyújt esküvőkre. Küldetésünk, hogy esküvői szolgáltatásainkkal felejthetetlenné varázsoljuk az Ifjú Pár napját, a tervezgetéstől a boldogító Igen!-en át, akár a morzsapartiig! Azok a párok, akik minket választanak, nem csupán esküvőhelyszínt kapnak, hanem

• elegáns kül- és beltéri helyszíneket nem csak a lakodalomhoz, de a polgári szertartáshoz is,
• finom falatokat a hagyományos konyhától a gourmet kategóriáig,
• szálláshelyet a násznép számára akár 150 főre,
• profi rendezvényszervezést,
• és végül de nem utolsó sorban harmóniát, békességet és figyelmet.

AJÁNLATKÉRÉS

HELYSZÍNEK

Étterem

Monumentális oszlopokkal díszített, közvetlen terasszal és bárpulttal rendelkező elegáns tér, a Prímás Pince központja.

Bővebben

Boralagút

A közel 90 m hosszú boralagút 11 m-es belmagassága, rakott téglás boltívei, egyedi világítása különleges hangulatot kölcsönöz.

Bővebben

Galéria

A meghitt hangulatú, különleges építészeti megoldásokkal kivitelezett galéria ideális helyszín a kisebb létszámú, zártkörű rendezvényeknek.

Bővebben

További lehetőségek

Tekintse meg a Szent Adalbert Rendezvényközpont kínálatát is, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje szakképzett kollégáink segítségét!

Szállásold el akár az egész násznépet nálunk!

A Hotel Adalbert 2 különálló épületben összesen 150 férőhellyel rendelkezik.
Akár az egész násznépet el tudjuk szállásolni! A lakodalom másnapján gazdag büféreggelivel várjuk a vendégeket reggeliző termeinkben.

HOTEL ADALBERT